menu Meniu

Forța șamanului

Șamanul intră în contact cu lumea supraumană și efectuează o călătorie în viitor după care coboară în lumea subterană unde întâlnește spirite călăuzitoare și își îndeplinește misiunea.

local_phone 0787 245 154 network_check Cere o cotaţie acum! arrow_forward

Ăștia suntem!

S vine de la Strong. Și de la Susținere și Soluții. De la Serios și Super!
Indiferent de la ce crezi tu că vine S-ul, bun venit la Saman!

Din secunda în care ne-am inventat am vrut să creăm o Simbioză perfectă între noi, muncă noastră și cei care Sunt destinatarii ei, clienții și partenerii Saman Software.
Între noi și voi! Primele Semne Spun că am reușit însă, la Saman Sofware nu ne bazăm pe Semne, ci pe Știință și tehnologie de generație următoare. Iar rezultatul e… magie pură, care trece dincolo de ecran și tastatură, care ajunge să ne și te definească. Învățăm în fiecare zi, nu spunem niciodată „ nu”, suntem atenți la toate trendurile și tendințele pieței software și, din ce câștigăm, ne facem update permanent la hardware.
Suntem aici să ascultăm, să înțelegem, să găsim soluții și să creștem, împreună! Aceștia suntem noi, trupa de la Saman Software: oameni liberi, oameni tineri, oameni care cred în ceea ce fac și în cei pentru care fac totul- voi!